Bijzondere acties
 

Bijzonder acties
Voor het behouden van een 100% predikantsplaats zijn er een aantal bijzondere acties
bedacht in 2007. Vol enthousiasme is men toen gestart met een Herfst Fair.
 
Kaartenmaakclub
Ongeveer één keer in de drie weken á vier weken komt de kaartenmaakclub bij elkaar om allerlei kaarten te maken. De kaarten die gemaakt worden zijn o.a. condoleancekaarten, kaarten voor geboortes, huwelijk, jubilea, verjaardag enz.  Er wordt veel werk verzet om mooie kaarten te maken. Een aantal enthousiaste dames, zijn steeds actief met het bedenken en realiseren van nieuwe modellen.
Speciaal zijn altijd de kaarten die gemaakt worden om te versturen als kerstgroet. Er worden dan zeker 500 kerstkaarten gemaakt.
Originele kaarten, met liefde gemaakt, met zorg uitgezocht, worden zeker met blijdschap ontvangen.
Hebt u mooie ideeën voor speciale kaarten, dan kunt u die ook op bestelling laten maken door de dames.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mevr. H.G. Ekkel-Bolhoeve, tel, 0546-643438


Appels en peren plukken
Sinds september 2008 zijn vele enthousiaste gemeenteleden enkele weken in de weer om appels en peren te gaan plukken in o.a. Marknesse en Dronten.  Dit gebeurt niet alleen op zaterdagen, maar kan ook op doordeweekse dagen.
Er wordt geplukt in kisten van 300 kg. Als die vol zijn, wordt er een nieuwe kist gepakt, en begint het weer opnieuw. Het plukken van de appels en peren moet heel nauwkeurig gebeuren. De steeltjes moeten er aan blijven zitten. Het is een prachtig gezicht, al die rijen bomen, vol met appels en peren.
Het geld dat verdiend wordt met het plukken komt ten goede aan de 100% predikantsplaats.
Ook op deze manier kun je je betrokkenheid met de kerk laten blijken. En het is ook nog eens erg gezellig, om samen een dag fruit te gaan plukken.
Met z’n allen de schouders eronder, dan is succes verzekerd. En dat blijkt wel uit de opbrengst die we ieder jaar weer mogen hebben.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. R.H. Hekman, telefoon 0546-643151